Yhdistyksestä

 

Toiminnasta yleisesti

TOSY:n toiminta on jäsentemme näköistä toimintaa. Vietämme paljon aikaa yhdessä myös poliittisessa toiminnassa ”perinteisiksi” koettujen toimintamuotojen ohella. TOSY on porukka, joka viihtyy yhdessä.

Poliittisena yhdistyksenä kuukausittaisiin rutiineihimme kuuluvat kokoukset, joissa käydään keskustelua ajankohtaisista aiheista. Asioista saa meillä olla myös eri mieltä. Väittely onkin keskeinen osa tapaamme toimia. Aktiiviseen keskusteluun haemme eväitä myös keskusteluilloilla, joihin hankimme asiantuntevia ja kiinnostavia alustajia.

TOSY on puolueosasto, joka toimii valtakunnallisella tasolla SDP:ssä, SONK:ssa ja Demarinuorissa. Pyrimme olemaan aktiivisia vaikuttajia Turun kunnallispolitiikassa, Turun yliopiston ylioppilaskunnassa ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa.

Jäsenistämme yhdet osallistuvat vaikuttamiseen kaupunginvaltuustossa, toiset oppilaitoksien edustajistoissa ja kolmannet taas toimimalla järjestöpuolella. Kaikkia tarvitaan yhteisten asioiden ajamiseen.

Varsinaisen politiikan ohella teemme myös paljon muuta, jäsenistön toiveet ohjaavat toimintaamme. Yhteiset illanvietot tulevat mukanamme nopeasti tutuiksi. Saunomme, laulamme ja tanssimme niin, että porvaria heikottaa.

Tule rohkeasti mukaan! Jokaiselle löytyy mielenkiintoista toimintaa. Aloittaa voit vaikkapa haastamalla tosylaisen kahvikupposen ääressä keskusteluun paremmasta maailmasta.