TOSY yhdistyksenä

TOSY on Turussa toimiva yhdistys demarihenkisille korkeakouluopiskelijoille. Toiminnassa mukana Toimintaan kuuluvat niin rennot saunaillat kuin poliittiset keskustelutilaisuudet.

 

Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry 

TOSY on Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry:n osasto. SONK ottaa kantaa keskeisiin opiskelijapoliittisiin kysymyksiin esimerkiksi kannanotoin. TOSY:n jäsenet ovat myös SONKin jäseniä. SONKin toimintaan kuuluu esimerkiksi seminaarit ja kesäleiri. Esimerkiksi vuonna 2015 seminaareja on järjestetty energia- ja talouspolitiikasta. SONK julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää mielipidelehteä Debattia, johon jäsenet saavat kirjoittaa. Jäsenet saavat lehden ilmaiseksi postitettuna kotiin.

SONKissa ylintä päätäntävaltaa käyttää kerran vuodessa järjestettävä liittokokous, johon tosylaiset osallistuvat. Liittokokouksen lisäksi päätäntävaltaa käyttää kerran vuodessa valittava liittohallitus. Vuonna 2015 tosylaisista liittohallituksessa toimii toisena varapuheenjohtajana Artturi Jyrkkänen ja varajäsenenä Annemari Hannula.

Lisätietoa SONKin toiminnasta löytyy nettisivuilta: sonk.fi

Demarinuoret – Sosialidemokraattiset Nuoret ry

TOSY kuuluu myös Sosialidemokraattiset Nuoret ry:hyn. Paikallistasolla teemme paljon yhteistyötä Turun ja Lounais-Suomen demarinuorten kanssa. Monet TOSY:ssa toimivat ovat myös aktiivisia demarinuoria.

Demarinuorista lisätietoa liiton nettisivuilta: demarinuoret.fi tai Lounais-Suomen piirin nettisivuilta: lounaissuomendemarinuoret.fi

 

Suomen sosialidemokraattinen Puolue

TOSY on Suomen Sosialidemokraattisen puolueen puolueosasto. Liittymällä TOSYn puolueosastoon ja SDP:n voit olla myös vaikuttamassa SDP:n politiikkaan Turussa ja valtakunnallisesti. TOSY:n jäseneksi liittyminen ei kuitenkaan velvoita liittymään puolueeseen.

Lisätietoa SDP:stä ja puolueosastoon liittymisestä löytyy osoitteesta sdp.fi. Turun kunnallispolitiikasta saa lisätietoa Turun kunnallisjärjestön sivuilta osoitteesta: sdpturku.net.

 

 

TOSY_logo