Järjestöilta 23.2 klo 18.00 TYYn saunalla

TOSY ry järjestää järjestöillan 23.2 klo 18.00 alkaen TYYn saunalla. Tule mukaan rentoon illanviettoon, jossa opit uutta y-liikkestä ja valtakunnallisessa opiskelijajärjestössä toimimisesta. Tilaisuus on avoinna kaikille kiinnostuneille!

Y-liike: kaikki kaikesta. Tule kuuntelemaan, miten ylioppilasliike toimii niin Turussa kuin valtakunnallisesti, edarivaaleista Arkadianmäelle. Puhujina Juuso Suutari, TYYn hallituksen jäsen 2012 ja Petra Peltonen, TYYn hallituksen jäsen 2013 ja SYL:n hallituksen jäsen 2014.

Millaista on toimia valtakunnallisessa opiskelijajärjestössä? Sosialidemokraattisten opiskelijoiden – SONK ry:n puheenjohtaja Hanna Huumonen kertoo SONK:n toiminnasta.

Ohjelman jälkeen on mahdollista saunoa ja viettää iltaa hyvässä seurassa.