TOSY: Annemari ja Arthur SONKin liittohallitukseen!

Turun opiskelijoiden sosialidemokraattinen yhdistys – TOSY ry esittää vuodeksi 2015 SONKin liittohallitukseen Annemari Hannulaa (varsinaiseksi jäseneksi) ja Arthur Lomaraista (varajäseneksi). Ehdokkaiden esittelyviestit luettavissa alla!


TOSY esittää Annemari Hannulaa SONKin liittohallitukseen

Annemari Hannula on 22-vuotias valtiotieteiden ylioppilas. Annemari opiskelee toista vuotta poliittista historiaa Turun yliopistossa ja on lähtenyt innokkaasti mukaan TOSYn ja ainejärjestönsä toimintaan. Tänä vuonna Annemari toimii TOSYn johtokunnassa ja yhdistyksen taloudenhoitajana.

Annemari on kiinnostunut koulutus- ja sosiaalipolitiikasta. Erityisen tärkeä on kysymys oikeudesta maksuttomaan koulutukseen myös tulevaisuudessa. ”SONKin liittohallituksessa ajaisin erityisesti oikeutta ilmaiseen koulutukseen. SONKin pitäisi voimakkaammin ottaa kantaan maksuttoman koulutuksen ja opintotuen puolesta”, Annemari linjaa.

”Annemari tuli mukaan TOSYn toimintaan viime vuoden syksynä – oli fuksilta melko rohkea vetoa hypätä heti edarivaaliehdokkaaksi ja lähteä mukaan yhdistyksen johtokuntaan! Saamme TOSYssa olla tästä tyytyväisiä, sillä hän on kuluvana vuonna hoitanut yhdistyksen taloudenhoitajan tehtäviä esimerkillisesti sekä ideoinut aktiivisesti tapoja, joilla osastomme toimintaa voisi tulevaisuudessa kehittää. Väistyn luottavaisin mielen TOSYn puheenjohtajan paikalta, kun tiedän, että meillä Annemarin kaltaisia, uusia toimijoita, joilla on kykyä sekä säilyttää vanhat hyväksi havaitut käytännöt että ideoida avoimin mielin uutta. Lisäksi uskon, että tällaiselle ahkeralle toimijalle on käyttöä myös liittomme hallituksessa. SONK tarvitsee uusia kasvoja, joilla on halua viedä liittoa eteenpäin!”, sanoo TOSYn puheenjohtaja Essi Virtanen.

10169412_10205359270489060_7415733305698598178_n

TOSY: Arthur Lomarainen liittohallitukseen!

Huhut Arthur Lomaraisesta saapuvat aina paikalle ennen kuin mies itse. Tavallinen turkulainen humanisti on erikoistunut venäläiseen kulttuuriin. Kansainvälisyys ja multikulttuurisuus sekä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat hänen erikoisteemojaan. Hänelle ominaista on muun muassa ekstrimaalinen visualisointi. Missä hän liikukin, virtuaalinen minä kulkee aina mukanansa! Eikä hän punastu, jos yhtäkkiä kauppajonossa kysytään: ”oletko demari?” – vaikka punainen on värimme!

”Arthur on monessa mukana ja osallistuu innolla erityisesti kansainväliseen toimintaan. Hänellä on runsaasti monikulttuurisuusosaamista ja verkostoja, joita SONKin kannattaa hyödyntää luodessaan suhteita tovereihin ympäri maailman.” – Essi Virtanen, TOSYn puheenjohtaja

10671457_662265530560063_7962442793227353310_n