SONKin liittokokous 15.-16.11. – tosylaisten ilmoittautumisohjeet

 

Kattojärjestömme SONKin liittokokous on 15.-16.11.2014 Jyväskylässä. Liittokokous valitsee uuden liittojohdon (puheenjohtaja kahden vuoden kaudelle ja varapuheenjohtajat sekä liittohallitus yhden vuoden kaudelle) ja päättää liiton poliittisista linjoista (tässä liittokokouksessa käsitellään sosiaaliturvaohjelma, eduskuntavaalitavoitteet ja mahdolliset aloitteet).

Liittokokousmaksu tulee olemaan noin 40 euroa + 10 euron omavastuuosuus matkoista julkisilla liikennevälineillä. TOSYn johtokunta saattaa päätyä subventoimaan osan osallistumismaksusta, mutta osallistujien on hyvä varautua siihen, että kokous kustantaa yhteensä enintään noin 50 euroa. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, kokousmateriaalin USB-tikulla sekä matkat (poislukien omavastuuosuus).

TOSYn delegaation ilmoittaudutaan mukaan lähettämällä puheenjohtajalle (essi.sk.virtanen@gmail.com) seuraavat tiedot 22.9. mennessä:
– nimi
– osoite
– sähköpostiosoite
– mahdolliset erityisruokavaliot